Bij OneXillium krijg je:

  • mogelijkheden om door te groeien in salaris & functie
  • begeleiding en trainingen
  • extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
  • en nog veel meer....

Als je bij ons komt werken krijg je...

….superleuke collega’s die je graag helpen! Onderling is de sfeer goed en we zijn eerlijk naar elkaar. Af en toe een borrel of bedrijfsuitje doen we graag!….een hele fijne werkomgeving en cultuur! Bij OneXillium is elke borrel of uitje gezellig. Tijdens de lunch eten we met z’n allen in de kantine. Hier kun je ook een potje ping pong spelen.

….de kans om de leukste nieuwe collega’s te vinden! We hebben naast jou nog een aantal nieuwe collega’s nodig en je kan deze als geen ander vinden.

….de kans om te blijven leren! We zijn nooit uitgeleerd en vinden het belangrijk dat onze werknemers begeleiding krijgen en training van professionals met internationale ervaring. You can learn from the best!

….een tof kantoor in Woerden met elke dag een heerlijke lunch! Er is een ruime afdeling en je kan genieten van je lunch in onze tuin aan het water.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! Dat leggen we je graag uit. OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Dit doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de mensen die bij OneXillium werken. Een goede werksfeer is heel erg belangrijk en zorgt er onder andere voor een betere werktevredenheid. We doen elke dag opnieuw ons best om alle collega’s tevreden naar hun werk te laten gaan. Dit kan natuurlijk niet altijd, maar we zullen ons best blijven doen om iedereen zo tevreden te houden als mogelijk.

"Naast delighted customers zijn delighted colleagues ook zeer belangrijk. We streven dus niet alleen extern maar ook intern naar meer geluk". Jo van Onsem, CEO 

Hoe is het om bij OneXillium te werken?

We gaan je natuurlijk vertellen hoe leuk het is om bij OneXillium te werken. Dat zijn ook de ervaringen van onze collega’s.

Er zijn drie vestigingen: Woerden, Amsterdam en Maastricht. Je gaat in Woerden werken op ons hoofdkantoor, maar je mag ook plaatsnemen in Amsterdam.

Als je binnenkomt op ons kantoor zit de Servicedesk klaar om je te begroeten met een grote glimlach. Je kan een rondje wandelen langs de marketing – of salesafdeling.


Hier en daar kan je gezellig een praatje maken en een bakje koffie drinken. Je gaat werken met 2 collega’s, waarvan een je manager is.

"Met talent win je wedstrijden, met teamwork win je kampioenschappen".
Marja Neervoort, HR-manager  

Last but not least: FUN!

Gezelligheid en plezier is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard! We werken met zijn alle hard om ons bedrijf te laten groeien en daar staat ook een beloningen tegenover.

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes.

Bij dit bedrijf wil ik komen werken!

Weet je nu al dat bij OneXillium wilt komen werken? Solliciteer dan snel via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kunnen niet wachten om je te leren kennen!


Anmelden und Bewerbung senden

Zurück zu Stellenangeboten