Team New Business

Vacature Team Lead buitendienst Team New Business

Of je nu je talenten inzet binnen de sales-, logistiek- of de marketingafdeling, bij OneXillium staat één ding vast: met jou gaan we actief samenwerken aan de ontwikkeling van jouw carrière. We moedigen een cultuur van samenwerking en ondersteuning aan, zodat jij kunt excelleren in je rol.

In welk team kom je te werken?

OneXillium heeft twee buitendienst afdelingen: Team Users en Team New Business. Het Team New Business is in opbouw en daarvoor is Sales Director Tim van Haagen op zoek naar een Team Lead. Tim heeft aanzienlijke tijd en energie besteed om eerst de juiste propositie in de markt te onderzoeken. Nu deze gereed is, zijn we klaar om te verkopen en het team op te bouwen.

Wat ga je doen?

Je gaat het Team New Business met twee accountmanagers aansturen en rapporteert je bevindingen aan Tim. Voor deze twee accountmanagers posities staat een vacature uit. Daarom begin je eerst met de eigen verkoop. Wanneer het team er staat, stuur je jouw team aan en coacht ze op hun professionele en persoonlijke doelen. Jij haalt het beste bij hun naar boven met je persoonlijke en mensgerichte aanpak. Naast het aansturen van jouw team, werk je dus zelf ook mee en ontvang je leads en is het jouw taak om deze te benaderen en kansen te creëren. Werken in de buitendienst bij OneXillium vereist diverse vaardigheden en talenten. In de eerste plaats is het essentieel dat je in staat bent grondig onderzoek te doen naar een bedrijf. Door dit onderzoek krijg je inzicht in de bedrijfsprocessen en hoe deze verlopen.

Je bent in staat om te identificeren wat de klant onbewust over het hoofd ziet en begrijpt wat de gevolgen daarvan zijn. Door een grondige analyse te maken, krijg je beter inzicht in de latente behoeften van de klant. Met jouw kennis op het gebied van printers, DAAS, Security en Enterprise Information Management ben je in staat om de klant persoonlijke en gerichte oplossingen te bieden. Je begrijpt de impact van jouw advies en bent in staat om op creatieve wijze na te denken over mogelijke oplossingen. Je kunt beoordelen welke oplossingen prioriteit hebben en welke oplossingen op een later moment kunnen worden besproken. Naast het bezoeken van klanten op locatie, ben je ook regelmatig aanwezig op ons kantoor in Woerden om met je team samen te werken.

Welke voordelen heeft deze baan voor jou?

Niets is zo fijn om autonoom je werk te kunnen doen. We staan er graag voor open om samen met jou te bespreken hoe je je werk het meest comfortabel kunt indelen. Of je nu ervoor kiest om eerst je kinderen naar school te brengen, een uurtje te sporten en 's avonds wat langer door te werken, alles is mogelijk en kan worden besproken. Uiteraard zijn er targets, aangezien dit bij een salesfunctie hoort. Bij deze targets horen provisies en bonussen, die je door je eigen geleverde inspanning verdient. Bovendien heb je een vaste thuiswerkdag om een goede werk-privé balans te waarborgen.

Welke ontwikkelings- of doorgroeimogelijkheden zijn er voor jou?

Elke week heb je een voortgangsgesprek met Tim, waarin je niet alleen de voortgang van je werkzaamheden bespreekt, maar ook je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen bekijken jullie je competentieontwikkeling in een Persoonlijk Ontwikkel Plan en identificeren jullie zowel sterke punten als gebieden waarin je verder kunt groeien. Met zijn expertise zet Tim zich in om jouw ontwikkeling te ondersteunen. Hij zal jou altijd proberen te inspireren en te enthousiasmeren, waardoor jij de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden te laten zien en deze verder te ontwikkelen. Natuurlijk staat Tim ook voor jou klaar als je back-up nodig hebt. Wij streven naar een veilige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en fouten mag maken. Ons doel is om jou op termijn klaar te stomen voor een sales managers functie. Of dat gaat lukken, is afhankelijk van jouw inzet en ontwikkeling. Zorg jij dat je succesvol bent als team lead? Laat je mooie resultaten met je afdeling zien? Dan gunnen wij jou deze mooie stap verder binnen onze organisatie.

Vink je alle boxen aan? Dan raden we je aan om verder te lezen.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je wordt blij van IT;
 • Je begrijpt hoe je mensen aanstuurt;
 • Je weet als geen ander hoe je een stabiel en gemotiveerd team moet opbouwen;
 • Je bent in staat om je communicatie aan te passen op alle levels van een organisatie;
 • Je stelt graag de juiste vragen;
 • Je spart graag met je collega’s om het beste uit jezelf te halen;
 • Je wilt van maandag tot en met vrijdag leren en verder groeien;
 • Je houdt de weekenden en avonden graag vrij voor je eigen tijd;
 • Je vindt een On Target Performance van € 76.000,00 – € 86.000,00 per jaar op basis van 40 uur niet gek klinken;
 • Je ontvangt graag een laptop, auto en telefoon van de zaak;
 • Je staat open voor provisies, een pensioenregeling en 26 vakantiedagen.

Wat kan OneXillium voor jou betekenen?

Werken bij OneXillium staat voor samen bouwen aan iets beters. We hechten veel waarde aan jouw werkplezier. We willen graag met jou in gesprek gaan over hoe we ervoor kunnen zorgen dat je je werk op de meest prettige manier kunt uitvoeren. Wat heb je van ons nodig? En welke kwaliteiten zien we bij jou en hoe kunnen we ervoor zorgen dat je deze nog beter kunt benutten?

OneXillium is een grote speler binnen het IT-veld. Dat betekent dat het bedrijf vooruitstrevend is in de groei die het bedrijf de komende jaren wil doormaken. Door middel van overnames van andere IT-bedrijven, blijft de focus van OneXillium liggen op groei en dus ook meer ontwikkelmogelijkheden voor haar werknemers.

Bij OneXillium willen we dat je je echt onderdeel voelt van ons bedrijf. Daarom besteden we veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers. Zo organiseert OneXillium twee keer per jaar een Kick-off evenement met overnachting. Los daarvan vinden op de locaties in Woerden en Amsterdam geregeld borrels plaats. En als kers op de taart gaan we een keer per jaar met het hele bedrijf op reis.

Bij OneXillium reserveren we jaarlijks speciale middelen voor opleidings- en cursusmogelijkheden voor onze werknemers. Vind jij het leuk om naast je werk door te leren? Dan ben je bij OneXillium aan het juiste adres.

Hoe zien je eerste werkweken eruit?

We voorzien jou van een uitgebreid en gepersonaliseerde onboarding voor de eerste vier weken. Zo weet je precies wat er elke dag voor jou gepland staat. Salestrainingen zijn hiervan een onderdeel. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen binnen de salesafdeling, maar zeker onderling met je eigen team, dezelfde taal spreekt. Daarnaast plannen we kennismakingen in met de directie en mensen van verschillende afdelingen en volg je diverse e-learnings. Tim zal je inwerken en wegwijs maken binnen onze organisatie. We vinden persoonlijke begeleiding en ontwikkeling erg belangrijk. Om jou daarin nog beter te begeleiden in je eerste weken coacht Marleen, onze Talent Acquisition & Onboarding Specialist, jou tijdens je onboarding. Je gaat aan de slag op ons kantoor in Woerden, die met de auto goed te bereiken is en voldoende parkeermogelijkheden heeft.

Welke kracht zoeken we in jou?

 • Je bent een verbinder en weet jouw team geïnspireerd, aangehaakt en betrokken te houden.
 • Je bent empathisch en hebt organisatiesensitiviteit waardoor je weet dat je met oprechte interesse en begrip een relatie opbouwt met de klant en je eigen teamleden;
 • Je weet met je oprechte persoonlijkheid het vertrouwen te winnen van de klant en je eigen teamleden.
 • Je denkt graag out-of-the-box en bedenkt uit strategisch oogpunt meerdere scenario’s en oplossingen voor een klant.
 • Je weet de markt goed te volgen en ontwikkelt een beeld hoe deze werkt. Zo bedenk jij initiatieven wat er nodig is en waarom. In ruil daarvoor krijg je de vrijheid om deze inzichten verder uit te werken hierin stappen te ondernemen.
 • Je weet van jezelf dat je een ondernemer bent en niet één taak hebt. Jouw blik gaat verder dan alleen targets halen. Je weet interactie te vinden met HR als je jouw team wilt uitbreiden en bent in staat om hiervoor een investeringsplan te schrijven.

Ben jij die waardevolle aanwinst die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime
Salaris € 76.000,00 – € 86.000,00 per jaar
Aantal posities 1
Uren 40
Plaats Woerden
Provincie Utrecht
Land Nederland
Referentienummer 2023/23
Contact
 • Marleen Mentink, 0643362243
Gepubliceerd 29-06-2023
Uiterste datum 01-03-2024

Terug naar vacatures