Open sollicitatie

Of je nu je talenten inzet binnen de sales-, logistiek- of de marketingafdeling, bij OneXillium staat één ding vast: met jou gaan we actief samenwerken aan de ontwikkeling van jouw carrière. We moedigen een cultuur van samenwerking en ondersteuning aan, zodat jij kunt excelleren in je rol.

Staat er geen passende vacature voor je open, maar denk je dat je met jouw competenties een waardevolle aanwinst voor OneXillium kan zijn? Stuur dan je cv met motivatie aan ons door.

Welke voordelen heeft werken bij OneXillium voor jou?

We hechten veel waarde aan jouw werkplezier. We willen graag met jou in gesprek gaan over hoe we ervoor kunnen zorgen dat je je werk op de meest prettige manier kunt uitvoeren. Wat heb je van ons nodig? En welke kwaliteiten zien we bij jou en hoe kunnen we ervoor zorgen dat je deze nog beter kunt benutten?

Daarnaast kijken we altijd welke flexibiliteit we binnen jouw functie kunnen vinden om zo je werk- privé balans te waarborgen. Denk hierbij aan een vaste thuiswerkdag of de mogelijkheid om je werktijden naar eigen voorkeur over de werkweek te verdelen.

Elke twee weken vindt er een voortgangsgesprek plaats met je manager, waarin niet alleen de voortgang van je werkzaamheden wordt besproken, maar ook je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Natuurlijk staat je manager ook voor jou klaar als je back-up nodig hebt. Wij streven naar een veilige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en fouten mag maken.

Bij OneXillium willen we dat je je echt onderdeel voelt van ons bedrijf. Daarom besteden we veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers. OneXillium besteedt daarom graag aandacht aan haar werknemers. Zo organiseert OneXillium twee keer per jaar een Kick-off evenement met overnachting. Los daarvan vinden op de locaties in Woerden en Amsterdam geregeld borrels plaats. En als kers op de taart gaan we een keer per jaar met het hele bedrijf op reis.

Bij OneXillium reserveren we jaarlijks speciale middelen voor opleidings- en cursusmogelijkheden voor onze werknemers. Vind jij het leuk om naast je werk een cursus of opleiding te doen? Dan ben je bij OneXillium aan het juiste adres.

Hoe zien je eerste werkweken eruit?

We bieden jou een uitgebreid en op maat gemaakt inwerkprogramma voor de eerste vier weken. Op die manier ben je precies op de hoogte van wat er dagelijks voor jou gepland staat. Dit omvat diverse (sales)trainingen, kennismaking met de directie en collega's van verschillende afdelingen, en het volgen van e-learnings. We hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Om jou nog beter te ondersteunen tijdens je inwerkperiode, zal je regelmatig contact blijven houden met Marleen, onze Talent Acquisition & Onboarding Specialist.

Ben jij een waardevolle aanwinst voor OneXillium? Solliciteer dan direct met je open sollicitatie!

Links delen


Inloggen en open sollicitatie versturen

Terug naar vacatures